Start
11/4/2019
08:30
eind
11/4/2019
09:00
Doctor Kuyperlaan 12, 3118 RR Schiedam
Ababil

Omschrijving

Mijn naam is Hilde Pape en ik ben beweegcoach voor Lekker Bezig Schiedam.

Lekker Bezig Schiedam is het nieuwe beweeg- en sportplatform in Schiedam en is een initiatief vanuit de Gemeente Schiedam. Het platform is ontwikkeld voor en door de stad en heeft als doel het beweeg- en sportaanbod in Schiedam zichtbaarder te maken en beter te laten aansluiten bij de behoeften van de Schiedammers.

Als beweegcoach binnen Lekker Bezig ben ik actief in de wijken Nieuwland en Groenoord. In deze wijken help ik inwoners bij verschillende vragen met betrekking tot bewegen en sporten en leg ik verbindingen tussen organisaties, maatschappelijke instanties en verenigingen. Daarnaast help ik mee met de organisatie van verschillende sport- en beweegactiviteiten en evenementen. In mijn rol als beweegcoach ben ik ook intermediair voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Dit fonds zorgt ervoor dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen waar weinig geld is kunnen sporten en lessen op kunst- en cultuurgebied kunnen volgen. Mocht u een aanvraag willen doen voor uw zoon of dochter of zelf op zoek zijn naar een sport- of beweegactiviteit neem dan gerust contact op met mij of spreek me aan op basisschool Ababil.

Op Ababil ben ik elke tweede donderdag van de maand vanaf 08.30 tot 09.00 uur aanwezig in de aula van Ababil 2. Hier sta ik open voor al uw vragen op het
gebied van bewegen en sporten en ga ik graag samen met u in gesprek. Mocht u hier niet bij aanwezig kunnen zijn dan kunt u ook altijd contact met mij opnemen

Aanwezig

Alle teamleden zullen aanwezig zijn.