Video's
Bumba op bezoek!
35
6
Groepen 2
31
🕌 🧡
86
5
Berichten

Wist jij dat er tegelijk meerdere profeten zijn gezonden naar de mensheid? Weet jij welke profeten de zonen zijn van de andere profeten?

De groepen 6 zijn druk bezig met het houden van spreekbeurten. Het bijzondere aan deze spreekbeurten is dat het over profeten gaat. Elke leerling vertelt diepgaand over één van de meest bekende profeten die in de Koran worden benoemd.
Wij als moslims weten het belang van deze profeten en houden erg veel van al deze profeten. Ze zijn allemaal... naar de mensheid gestuurd om ons te onderwijzen en om ons aan te sporen om tot het goede te behoren. Vrede zij met hen en moge onze Heer ons deze vrome mensen als voorbeeld laten nemen in ons leven.

Meer weergeven

Kom jij ons team versterken?

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Islmsc College Vacature Leerkracht(1 FTE) Datum: maart 2021 nooit afwachten gehouden ngaje Wnzk College. volgende kwaliteiten College Passend zorg Ababil. Wez groeiende stichting kijken; orde op moment ruim leerlingen zoveel alleen aantal groeien ooki kwaliteit die Deze kwaliteiten educatief ingesteld, sociaal flexibel; Uitstekende schrift; onze ninitiatieven bestaat kinderen teams diverse collega's. Wij een stichting professionals. vrij jong, energiek gepassioneerd basisonderwijs. Daarnaast zowel Furkan bieden Het College biedt voor waarde professionele Wijbieden iedereen die leerkracht functie behorende ontwikkeling roeping ook? Denk kinderen. Voel nu! lang solliciteer Solliciteren Benj motivatiebrief enthousiast Stuur danje uiterlijkzo op kunt de Göğüs.'