Ababil
ST. ISLAMITISCH COLLEGE | BASISSCHOOL EL-FURKAN

 Planning schoolreizen

 Groepen

Datum

Bestemming

 Groep 3A/3B

3 juni

Drievliet

 Groep 4A/4B

5 juni

Drievliet

 Groep 5A/5B

19 juni

Duinerell

 Groep 6A/6B

17 juni

Efteling

 Groep 7A/7B

10 juni

Efteling

 Groep 8A/8B

12 juni

Walibi

 


Schoolreis, excursies, schoolsportdag en werkweek groep 8

Eind schooljaar gaan alle groepen op schoolreis. De schoolreis wordt voor het grootste gedeelte uit de ouderbijdrage betaald. Over de bestemming en de eventuele extra bijdrage wordt u tijdig in de nieuwsbrief op de hoogte gesteld. Tevens worden er jaarlijks, enkele excursies gemaakt door de verschillende groepen. Voor de groepen 7 en 8 zijn er ook de politieprojecten.

Ook dit schooljaar is er voor de groepen 1 t/m 8 een schoolsportdag. Er worden jaarlijks voor de groepen 7 en 8 sporttoernooien gehouden met scholen in de omgeving.

Werkweek Al Andalus

Om onze leerlingen kennis te laten maken met de islamitische geschiedenis in Europa zelf gaan de groepen 8 jaarlijks naar Andalusië. In Granada, Cordoba en Almunecar komen ze direct in aanraking met de cultuur en wetenschap die de moslims in Spanje hebben achtergelaten. Het doel van deze reis is om de kinderen kennis te geven over de Europese geschiedenis die niet in de gewone geschiedenisboeken terug te vinden is en om hen  een gevoel van trots te geven over de bijdragen die moslims hebben geleverd aan de ontwikkeling van Europa. Voor deze werkweek wordt een eigen bijdrage gevraagd van de ouders. De hoogte van deze bijdrage wordt aan het begin van het schooljaar bekendgemaakt

reis naar Al Andalus (Kliek om te lezen als PDF bestand)

 

 


 

 

Menu
ActiviteitenSchool ReizenAlle roosters

Facebook Youtube    Ababil - 2013 - SCHIEDAM | Alle rechten voorbehouden | Designed by : KOCMEDIA.EU